Click here !

Go down

Click here !

Post by Rainbow. on Fri Nov 04, 2011 9:03 pm

Welcome buddy,

Ако четеш това, значи вече си се регистрирал .. Което е много хубаво, между другото .. Радвам се за теб .. xD Но да не се отплесквам. В тази тема са правилата на форума, с които трябва да се запознаеш, преди да си направиш герой и да го пуснеш да обикаля из Блумсбърк .. So, read:


1/ В РП-то задължително се пише на кирилица. Изключение правят чуждите имена и понякога, от врееме на време, по някоя и друга фраза за подсилване на ефекта (но само ако е на друг език!).

2/ Обидите и нападките към другите потребители не се толерират и последствията не са никак приятни. Никой няма право да обижда другият.

3/ Колкото до флууд-а .. Тоталното му практикуване е позволено само в обозначената за това тема. Иначе, ако искате да кажете нещо, което би било флууд, слагайте след постовете си така нареченият P.S. и с едно изречение кажете каквото имате да казвате. Но не прекалявайте с P.S.-овете! ;dd

4/ Преди да направите тема, погледнете дали вече няма такава съществуваща и ако не, тогава можете спокойно да натиснете бутона "New Topic". В противен случай темата двойник ще бъде изтрита.


5/ Моля постовете на РП-то ви да бъдат изчерпателни, с повече детайли и описания, а не просто няколко изречения. !НЕжелателно! е примерно:

"Влязох в кафенето. Поръчах си кафе. Седнах на една маса.
- Здравей.
Едно момче седна пред мен....."

Капиш ? ..

6/ Желателно е да имате не повече от пет героя. Изключение се прави за активните потребители, които могат да играят от всичките си герои, но за целта първо трябва да поискат разрешение от администратор.


7/ Не копирайте нищо от форума!Уважавайте труда ни!!!


Хмм, май забравям нещо ..  :scratch:   Ааа, да! Най-най-най-най-важното правило и то е:

Забавлявайте се ! ..

Приятно прекарване във форума !
;]

Няколко нови правила. Не се плашете от размера xD проститчки и лесни за спазване са ;P


2.1. Няма да се караме, ако не използвате цензура, но все пак не прекалявайте и се съобразявайте с възрастта и стила на писане на другия потребител, с който пишете.
2.2. Забранено е пускането на снимки, видео и други материали със сцени със насилие. Забранено е публикуването на всякакви незаконни, и/или расистки идеи и др.
2.3. Ако имате въпрос или не разбирате нещо, не спамете по темите, а се допитайте до някой от екипа.
2.4. Подписите ви трябва да са с размери, които не затрудняват виждането на страницата и не я разтеглят.
2.5. Не прекалявайте с картинките в подписа си. Желателно е да слагате до 3, а другите да бъдат в спойлер.
2.6. За да пишете в разделите РПГ трябва да си направите герой.
2.7. Писането в РПГ разделите, преди да героя ви да бъде одобрен, е напълно забранено! След одобряването ви, моля влезте в профила си и попълнете данните на героя си, за да може всеки да ги вижда.Преди героя да бъде одобрен имате право да пишете единствено в Спама и в темите за задаване на въпроси!
2.8. Аватара трябва да отговаря на външния вид на героя ви! Снимката на героя ви трябва да е снимка на реален човек. Не слагайте на аватара си рисувани герой, животни и др.
2.9. Не можете да изглеждате като друг герой, без основателна причина (близнаци, двойници или нещо подобно). Ако желаете да бъдете със същия лик, като някой друг от потребителите, трябва да поискате неговото съгласие. Не се позволяват повече от двама човека с един лик. Ще бъдат правени редки изключения, както за Нина добрев и трите й героя (Елена, Катрин и Шарлот/Татя)
2.10. Ако не сте влизали повече от 1 месец /или не сте били активни в РП зоната/, ликът ви се освобождава. Ако няма да влизате /пишете/ месец или повече във форума, но възнамерявате да продължите играта си след време, уведомете ни, за да запазим лика ви.
2.11. Героят ви Не може да пише на две или повече места едновременно в настоящето (изключение прави масово РП). В разделите за минало и бъдеще имате право на неограничен брой теми по едно и също време.
2.12. Преди да пишете в нечие чуждо РП, задължително попитайте играещите. Ако не сте били желани, при молба на другите участници в него, мненията ви ще бъдат изтрити.
2.13. Героите ви не могат да бъдат убивани, нито превръщани в някакво свръхестествено същество, без вашето съгласие!
2.14. Използването на картинки и изображения във формат GIF са разрешени, но е задължително и писането. Мнения в раздела РПГ, които съдържат само изображения, ще бъдат трити.

Администраторите си запазват гадното право да променят правилата, изтриват или добавят нови такива, без предупреждение. ;]
avatar
Rainbow.
You better run, better run, faster than my bullet ..
You better run, better run, faster than my bullet ..

Posts : 255

View user profile http://devils-trap.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum