Гласувайте за нас.
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Bulgarian TOP

BGtop
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Become a forum friend >>
Thu Apr 19, 2012 3:14 pm by TheWhiteLotus

» Part... Oh, what am I sayin' ?
Sun Mar 25, 2012 5:36 am by John Mustang

» Bloomsburg Town Park
Sat Mar 24, 2012 8:42 pm by John Mustang

» ул. "Wall street" 45 - Кристофър Колинс
Sat Mar 03, 2012 5:41 pm by Джо Харвел

» Фира Санторини, Гърция
Sun Feb 26, 2012 9:36 pm by John Mustang

» Forum Friends <3
Sun Feb 26, 2012 7:35 pm by Rainbow.

» Търси се рекламен агент на форума!
Sun Feb 26, 2012 6:43 pm by Rainbow.

» Какво слушате в момента?
Sun Feb 26, 2012 4:55 pm by John Mustang

» Къде си ти, другарче за РП ?
Sun Feb 26, 2012 4:35 pm by Rainbow.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]

Most users ever online was 9 on Tue Dec 13, 2011 7:54 pm
Колко е часа?
Свалете новия епизод >
Season 7, Episode 16 Promo Video: "Out With The Old"
Основни партньори
Music from the Impala <3

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Посетители
free counters
Free counters

Лос Анджелис преди 2 месеца

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

View previous topic View next topic Go down

Лос Анджелис преди 2 месеца

Post by Мел on Mon Dec 19, 2011 5:32 pm

First topic message reminder :

Беше един спокоен и слънчев ден, през който нямаше начин да остана затворена в хотела, в който бях отседнала. Освен това Лос Анджелис предлага толкова много забавления, които не можах да разгледам заради проливният дъжд вчера.
Бях се запътила към най-близкото кафене, като за начало, а след това щях да се поразходя, може би. Та, вървях бавно, като отвреме навреме поглеждах минувачите покрай себе си. Не очаквах да срещна някой познат, но пък някой интересен - защо пък не.
Вървях си съвсем спокойно, когато някой не че се блъсна в мен, а се опита да ме помете от улицата.
Обърнах се и го погледнах смръщено.
- Мисля, че не съм толкова малка, че да не ме видите...

Мел

Monkey

View user profile

Back to top Go down

Re: Лос Анджелис преди 2 месеца

Post by Christopher on Mon Jan 16, 2012 11:57 am

Замислих се над думите й ... разбира се, че исках да остане, но щях ли да го кажа ... НЕ! Този път нямаше да е от гордост, а по-скоро за нейно или общо добро. Отдръпнах се леко от нея, защото така се изкушавах да й кажа "да" и да я накарам да остане с мен за винаги ... мамка му, понякога бях прекалено мекошав. Потърках очите си, като отново се замислих над думите й, търсейки най-добрия отговор, който вече знаех, но поради някаква неизвестна за мен причина той не ми харесваше.
- Мисля, че е по-добре да си вървиш - казах студено, сякаш я бях прегърнал и целунал само, защото тя желаеше, но не и аз, а въобще не беше така ... наистина беше по-добре, за това използвах това изречение, като умишлено не отговорих дали искам или не да остане. Надявах се да ме послуша и да послуша инстинктите, а това означаваше да си върви ...

Christopher

View user profile

Back to top Go down

Post by Мел on Mon Jan 16, 2012 5:40 pm

Още щом се отдръпна, вече знаех отговора. Не, не гледах мислите му, а и да бях, той се колебаеше и размишляваше. Колко трудно е съжителството с демонични създания, понякога се дразня, че съм ангел - всеки можеше да ме нарани, толкова съм...уязвима.
Сведох поглед, размишлявайки над ситуацията.
- Да, така е най-добре... - кимнах сериозно, беше прав, колкото и да не ми харесваше положението.
Независимо дали ми харесва или не, трябваше да си тръгна... за свое, а също и за негово добро. Колко жалко, че това бе първата ни и последна среща... иронията е болезнена.
- Е, май тук трябва да си кажем... сбогом.
Толкова тежка дума, която винаги разделя хората завинаги.

Мел

Monkey

View user profile

Back to top Go down

Post by Christopher on Mon Jan 16, 2012 9:44 pm

Реших, че всяка следваща дума ще е излишна, за това отново направих крачка към нея и челото й се озова точно пред устните ми, а те леко го докоснаха. Нежно галех раменете й, но най-накрая се осъзнах и се отдръпнах от нея. Гледах я изпълнен с желание да я имам, но понякога трябваше просто да се откажа, защото не исках да я подчинявам на собствените си интереси. Седнах на ръба на дивана и отпих от чашата си, като гледах към нея и чаках всеки момент да изчезне ...

Christopher

View user profile

Back to top Go down

Post by Мел on Tue Jan 17, 2012 3:51 pm

Не разбирах защо подтискаше добрите си качества и човечността си, но нямаше да кажа или направя нищо. Че коя бях аз за него? Никоя...
Усмихнах му се бегло и вместо към вратата тръгнах към плъзгащите се врати на балкона. Още щом отворих вратите, ме лъхна приятен хладен вятър, галещ крилете ми. Приятният полъх си играеше с косите ми... въздъхнах тежко и излязох. Въпреки че в очите ми блестяха едри сълзи, замъгляващи погледа ми, се обърнах и го погледнах за последно.
- Ще ми липваш... - прошепнах, но едва ли бе ме чул.
Скочих и загубих височина, може би щях да се размажа пред входа на хотела...

Мел

Monkey

View user profile

Back to top Go down

Post by Christopher on Fri Feb 24, 2012 11:40 am

Бях чул много добре какво каза, но изчаках да си тръгне, за да кажа мнението си по въпроса.
- Пак ще се видим - казах тихо и се усмихнах дяволито, като отпих от питието си ...

Christopher

View user profile

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics