Sam Winchester (The king of Hell)

Go down

Sam Winchester (The king of Hell)

Post by Sam Winchester on Sun Jul 29, 2012 2:10 am

The king of HellИме:
Сам Уинчестър
Години:
29
Раса:
Демон/човек
Дарба:
Влияние над ВСИЧКИ демони; екзорсизъм със силата на мисълта; мести предмети със силата на мисълта.Характер:
През целия си живот Сам е бил мил, добър и грижовен. Рядко е избирал най-доброто за себе си пред най-доброто за семейството му и дори след това се е връщал отново при брат си и баща си. Винаги е гледал да постъпи правилно, за да може всички да са добре, а сами той … ами какво пък, ще му мине … да, винаги така е мислел, докато не е останал без душа.
След като излиза от клетката на Луцифер, Сам остава душата си там и се превръща в нещо много опасно. Става арогантен, алчен, горделив … нали знаете всичките седем смъртни грахя? Те сякаш заживяват в него.
Външен вид:
Сам е много привлекателен млад мъж, който грабва окото на всяка жена. Той е доста висок и това се харесва на обожателките му. Карамеления цвят на кожата му предизвиква желание, а в перфектен завършек на това, косата му е тъмна и сравнително дълга за мъж. Можеш да се изгубиш в тъмните му очи, преблесващи в най-различни оттенъци, а въпреки мъжествения му вид, той може да те погледне като невинно малко момче и да накара сърцето ти да спре.
Тялото на Сам … това е нещо съвсем различно, което провокира въображението на жените. Да се нарече атлетично е прекалено слаба дума за красотата му. То е доста силно както на вид, така и реално, а височината му го кара да изглежда все по-величествено.
История:
Сам е роден на 2 май 1983 в Лоурънс Канзас и е дете на Джон и Мери Уинчестър. Той е второто дете на двойката и по-младия син, с четири години по-млад от брат си Дийн. Сам е по-различен от брат си, той е чувствителен, рационален, по-невинен и се опитва да живее "нормален живот". Въпреки това той би направил всичко за Дийн. Той също така се е бунтувал срещу това баща му да го отгледа като ловец и е учил в Станфордския университет. Когато Дийн отива при него за помощ вижда, че брат му е щастливо обвързан с Джесика. Сам е бил доста популярен, но въпреки това никой не е знаел с какво наистина се занимава семейството му. Прякорът "Сами" му е даден от баща му, но въпреки това никой освен Дийн не може да го нарича така. Поради неговата по-мека страна и нуждата му за нормален живот, Сам е по-предпазлив с момичетата и по-заинтересован от любовта. Той се е влюбвал в Джесика, Сара Блейк, Мадисън и Руби.
Той започва да се променя, като убива безжалостно същества, създали проблеми на семейството му или всеки, на който може да си го изкара. Факта, че брат му умира, а той се превръща в нещо, което не може да контролира, го плаши още повече, докато не събаря и най-голямата стена, която крепи света, като освобождава Луцифер. Макар и намеренията му да са съвсем обратните, той вече не може да направи нищо, освен да се бие със самия дявол.
Истинската битка започва вътре в Сам, когато разрешава на падналия ангел да влезе в тялото му. Той казва да на Луцифер, мислейки си, че ще успее да го надвие, а за учудване на всички и това става. Има обаче ангели, които се чувстват вина заради саможертвата му (в случая ангела Кастиел). Сам е освободен от клетката на Луцифер, но с една малка подробност … душата му остава вътре.
С времето осъзнава, че е пренебрегнал силите си, заради някакви морални граници на душата, което вече няма. Още при първия си лов се храни с демонска кръв и силата, която усеща в тялото си, започва да му харесва все повече, а за него става все по-лесно да се превръща в демон, като все пак запазва тялото си и остава наполовина човек. Той обаче става невероятно алчен и решава да управлява това, което по право е негово – Адът. Този път е сам и без Луцифер демоните се изправят срещу него, но има и такива на негова страна.
Битката е красива … навсякъде се лее кръв, докато накрая не остава само Сам, няколко демона, които са на негова страна и всичките му нови подчинени. Той поема контрола над Ада и тава е единственото, което вече го кара да се чувства на мястото си.
Допълнително:
Няма душа!
Лик:
Jared Padalecki


avatar
Sam Winchester

Posts : 704

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum