Руби

Go down

Руби

Post by Руби on Sun Jul 29, 2012 2:48 pm


Genevieve Cortese
Име*: Руби

Години*: 19/560

Раса*: Демон

Дарба*:
-Контрол над ума,причинява болка с поглед,телепатия

Външен вид*: Руби има дълга, черна,като мрака коса, която е леко вълниста, спуска се чак до кръста. Очите й са кафяви и доста красиви. Тялото и е много добре изваяно до последния детайл и именно затова обича да носи впити дрехи. Токчетата задължително присъстват в облеклото й. Обича да облича нови дрехи,които са винаги по последна мода,но не винаги се съобразява с нея.
Но нейният истински външен вид отдавна е забравен от всички. Тя винаги се вселява в чужди тела и прекарва години, затворена в тях. В момента е в тялото на двадесет годишно момиче отново с коса,като нейната и шоколадови очи.

Характер*: Егоистична, прекалено арогантна, невероятно груба и най-вече съркастична. Винаги гледа да е център на вниманието. Ако някой я обиди не му остава длъжна. Изключително упорита, истински инат. Държи се мило само и единствено със себе си. Не обича да се глези на никой.Едва ли някога ще се влюби,след като мисли само и единствено за себе си.Не вярва в любовта,а още по-малко тази от пръв поглед!Обича да използва хората за свои собствени облаги.Не обича правилата и стандартите.

Работа: Не работи!

История*: Не помни историята си.Никога не е искала да я разбере,но в последно време се замисля за това дали да не помоли някоя могъща вещица,която да и каже всичко за нея.

Допълнителна информация:
-Има татуировка на ръката. "Little Vision Of Perfection"
-Единственото нещо,което обича е кучето си!

avatar
Руби

Posts : 9

View user profile

Back to top Go down

Re: Руби

Post by John Mustang on Sun Jul 29, 2012 2:51 pm

Одобрена :* Ще те помоля да си попълниш профила
avatar
John Mustang

Posts : 135

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum