Allison Argent.

Go down

Allison Argent.

Post by Michelle. on Tue Jul 31, 2012 2:32 pmИме: Алисън Арджент
Възраст: 19
Раса: Човек /ловец.. уж/
Дарби: Няма

Характер: Алисън като цяло има приятен характер. Мила и добра е, готова винаги да помогне, било то дори на непознат. Винаги е готова за нови запознанства, като се стреми да е перфектната компания, което лесно й се отдава. Много добра приятелка е, всеки имащ я до себе си би бил истински късметлия. Дава всичко в името на близките до нея хора. Лесно се печели доверието й, но още по-лесно се губи. Достатъчно е само едно предателство, било то малко или голямо. След това е почти невъзможно за човека, който я е предал отново да си възвърне приятелството й. Лесно ранима и приема навътре негативните коментари по неин адрес. Голям инат е и почти никога не се отказва от това, което си е наумила, докато не постигне своето, независимо какво трябва да й коства това и колко време ще й отнеме. Но заедно с тези добри свои качества, Али също така може и да бъде дори злобна, ако някой я е предизвикал. Неспособна да бъде манипулирана.


История: Родена в Америка в нормално семейство. Имала сестра, с няколко години по-малка от нея, затова Али не израстнала сред непрекъснатите грижи на родителите си, понеже повечето внимание отивало за по-малката й сестричка. На нея това не й пречело, понеже получавала достатъчно любов от родителите си и без да е любимата дъщеря. Всичко в живота й било нормално. Имала достатъчно приятели, с които се мотаела, била добра в училището и като всеки тийнейджър харесвала купоните и искала да има шофьорска книжка и не на последно място да завърши. Нищо ново, нали? Както казах, най-обикновено момиче с най-обикновен живот. До едно време. До една зимна вечер. Снежинките се сипели на парцали, ледът бил сковал земята и в случая точно това време щеше да изиграе лоша шега на Алисън. На прибиране от училище тази картина щяла да е последната, което щяла да види за доста време напред.
Фарове. Звук от спирачки. И.. мрак.
Алисън се събудила в една болнична стая. Не помнела нищо. Не знаела дори коя е. А навън.. навън било горещо лято. От катастрофата станала преди шест месеца, Али била изпаднала в кома. Когато се събудила не помнела нищо и никой. След няколко месеца на възстановяване при семейството си тей разкрили, че семейството са ловци и искали да научат и Алисън. След няколко месеца на уроци, които не желаела, напуснала дома си.
avatar
Michelle.

Posts : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Allison Argent.

Post by Sam Winchester on Tue Jul 31, 2012 3:20 pm

Одобрена си beating heart попълни профила и приятна игра


avatar
Sam Winchester

Posts : 704

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum