Supernatural Series

Go down

Supernatural Series

Post by Rainbow. on Sat Nov 05, 2011 7:09 pm

Supernatural
a.k.a
Свръхестествено


Supernatural е история, пренасяща ни в ежедневието на двама братя, което оказва се не е никак обикновено.

Всичко започва преди години, когато в къщата на младото семейство Уинчестър, се появява демон и убива по най-жесток начин Мери Уинчестър. От този ден нататък единствената цел на Джон е да открие и унищожи злото, убило жена му и преобърнало завинаги неговия живот и този на синовете му.

След срещата на зрителите с тази драма, действието се пренася години напред, въвличайки ни във вихрушката от приключения и опасности, следващи неотлъчно вече порастналите братя Уинчестър. Оказва се, че в преследване на демона, баща им изчезва безследно. По-големият син – Дийн, който не се отказва да преследва и унищожава всичко свръхестествено по пътя си, нахлува в колежанският живот на брат си и го моли за помощ.

Двамата млади и силни мъже тъгват на път по следите на баща си, за да се окажат въвлечени в неописуемо жестоката и изпъленна с премеждия битка между доброто й злото. Животът на Сам претърпява пълен обрат, от който връщане назад няма.

Така започва битката на братята Уинчестър в света на демоните, призраците и свръхестествените същества. Свят на мрака, в който дори победителите се оказват победени.


avatar
Rainbow.
You better run, better run, faster than my bullet ..
You better run, better run, faster than my bullet ..

Posts : 255

View user profile http://devils-trap.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum