Древни като греха

Go down

Древни като греха

Post by Rainbow. on Sun Nov 06, 2011 6:10 am

Смъртни грехове


Греховете са същества, които са жертва на собствения си грях и подтикват и другите към този грях. Примерно, ако героят ви е грях Гняв, то той или е много раздразнителен, или е плашещо спокоен, но може да подтиква другите да се ядосват. Често хората, "докоснати" от смъртния грях свършват мъртви. Тъй като греховете са демони, притежават и дарбите, присъщи за тази раса. Греховете са безсмъртни и са само седем! -

Похот
Черевоугодничество
Леност
Гняв
Гордост
Алчност
Завист
Конници на Апокалипсиса


Конниците на апокалипсиса са четири древни конника, които са безсмъртни и не могат да бъдат убити по никакъв начин. Те са може би най-могъщите измежду всички същества. Конниците са само четири! :
Смърт - може да направи така, че за една секунда да почина половината земя, заедно с всички растения, животни, хора и други живи организми.
Глад - очевидно вирее най-вече в страните от третия свят. Може да накара всеки, дори да е преял, да продължи да се тъпче с храна, за да утоли страшния си глад. По това може да се познае къде в момента се намира Глад.
Зараза - носи болести и сее зарази, но въпреки че може, не иска и не обича да лекува заразените от него.
и Война - подтиква хората към конфликти и се наслаждава на резултатите. Може да си играе с психиката на човек, докато той се воюва с някой друг. Най-големият триумф на Война са били двете световни войни.
avatar
Rainbow.
You better run, better run, faster than my bullet ..
You better run, better run, faster than my bullet ..

Posts : 255

View user profile http://devils-trap.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum