Supernatural (Свръхестествено)

Go down

Supernatural (Свръхестествено)

Post by Rainbow. on Tue Dec 20, 2011 7:11 pm

Supernatural е телевизионно шоу, което ни пренася в света на свръхестественото през погледа на двамата братя Сам и Дийн Уинчестър, а понякога и през този на техните приятели.


Преди малко повече от 23 години в Lawrence, Kansas, насилствената, свръхестествена смърт на Мери Уинчестър завинаги променя жовота на нейния съпруг Джон, на малкия й син Дийн и на едва шестмесечното й бебе Сам. Влачени през цялата страна от обезумелият и настървен за отмъщение баща, сменящи един хотел с друг, децата израстват тренирани да ловуват и да се борят със свръхествените същества. И все пак, никога не откриват демонът убил майка им, а при първата открила се възможност, Сам бяга в колеж, за да постави началото на един “нормален” живот.

За съжаление “нормален” е дума несъществуваща в речника на семейство Уинчестър и не след дълго двамата братя се събират отново в търсене на изчезналият по време на лов Джон. Но това приключение ще ги отведе далеч отвъд границите на всичко паранормално, с което са се сблъсквали някога.

Supernatural е нещо много повече от поредният сериал за създанията бродещи в мрака. Това е шоу, което не просто снабдява феновете на свръхестественото с изобилие от информация за градски легенди, паранормални явления и демонични създания. Това е шоу, което въвлича зрителите в зоната на здрача, посредством добрата режисура, великолепната актьоркса игра и най-вече благодарение на интересните, вълнуващи и далеч нетривиални сюжети на епизодите. И въпреки, че това е сериал за свръхестественото, в основите му лежат нормалните човешки отношения, радости и терзания, с които изобилства живота на всеки един от нас. Шоуто е изпъленено с напрегнати моменти, героите търпят развитие, каквото рядко сериалите предлагат на зрителите. Сам и Дийн преминават през различни фази от своя живот, биват измъчвани не само от демоните и страховете на другите, но биват преследвани и от своите собствени. Всеки един от тях е готов да даде животът си за другият, но това далеч не ги прави еднакви, още по-малкото светци. Макар и поели по един и същ, достоен за уважение път в живота, двамата Уинчестър имат различно мислене, различни гледни точки, които понякога ги събират, но също така, с напредването на сериала ги и разделят. Препядствията, пред които се изправят далеч не са само паронормалните. Колкото повече откриват за своето минало, толкова повече морални дилеми изникват на пътят им, а разрешаването им не винаги завършва като в приказките. И ако човек се вгледа отвъд “приключенията” ще открие, че мракът, с който е напоена сюжетната линия служи единствено като фон, на който изпъкват истинските братски взаимоотношения.

По следите на Джон Уинчестър, в търсене на истината за самите тях, извървявайки пътят към Ада, Сам и Дийн ще се завърнат отново, в очакване на Апокалипсиса.

Източник: supernatural.bg
avatar
Rainbow.
You better run, better run, faster than my bullet ..
You better run, better run, faster than my bullet ..

Posts : 255

View user profile http://devils-trap.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum